Ζυγομαλάς Απόλλων - Γενικός Χειρουργός Κύριο

  • Ιατρείο: ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ
  • Διεύθυνση: Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά- Πάτρα
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2611100600
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2: 2610464000
  • Κινητό τηλέφωνο: 6979326000
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο χειρουργός Απόλλων Ν. Ζυγομαλάς γεννήθηκε το 1978. Σπούδασε Ιατρική στη σχολή Ιατρικής και Χειρουργικής του Università Politecnica delle Marche (Αγκώνα, Ιταλία) από όπου αποφοίτησε με Άριστα ενώ είχε πλήρη Υποτροφία σπουδών.

Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική (Πεπτικό, Ενδοκρινείς αδένες, Μαστός, Παχυσαρκία) αρχικά στο Γεν. Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και έπειτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου έλαβε και το τίτλο ειδικότητας μετά από επιτυχή εξέταση.
Μετεκπαιδεύτηκε στη Λαπαροσκοπική και Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, στη Διαπρωκτική χειρουργική ΤΕΜ και στη Χειρουργική Ενδοκρινών αδένων στο Ospedale  Universitario di Ancona  (Ιταλία, Prof. M. Guerrieri). 
Ολοκλήρωσε με Άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές (Master) στην Ιατρική Πληροφορική (Πανεπιστήμιο Πατρών) όπου μελέτησε τη χρήση Μικρο-Ρομπότ στη χειρουργική δια μέσου φυσικών οπών (NOTES).
Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Εξειδικεύετε στη Χειρουργική Ογκολογία  Ήπατος υποβοηθούμενη από Υπολογιστές. 
Για το επιστημονικό του έργο ο κ. Ζυγομαλάς έχει βραβευθεί δύο φορές από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρία.
Το ερευνητικό έργο του περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, ανακοινώσεις σε συνέδρια και συμμετοχή σε εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Είναι μέλος επιστημονικών εταιριών της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
Είναι Χειρουργός στη Γενική Κλινική Πατρών «ΟΛΥΜΠΙΟΝ».
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)