Δεν είναι τυχαίο που έχουμε συνδυάσει συγκεκριμένα αρώματα με ανθρώπους και καταστάσεις. Το άρωμα είναι η “ταυτότητά” μας.

Τί μπορείς ωστόσο να κάνει για να κρατήσει περισσότερο η μυρωδιά του αρώματός σου;

Ψέκασε άρωμα στο δέρμα σου μετά το ντους:

Αφού έχεις βγει από το ντους και έχεις εφαρμόσει την κρέμα σώματος, ψέκασε το άρωμα απευθείας στο δέρμα. Οι πόροι του δέρματος μετά το ντους είναι ανοιχτοί, με αποτέλεσμα να απορροφήσουν και να κλειδώσουν πιο εύκολα το άρωμα στην επιδερμίδα σου.

Χρησιμοποίησε lotions & αφρόλουτρα με νότες από το άρωμα σου:

Το συγκεκριμένο tip θα κάνει την επιδερμίδα σου να μοσχοβολάει από το πρωί έως το βράδυ. Το δέρμα σου θα είναι «ποτισμένο» με το άρωμά σου από την ώρα που θα βγεις από το ντους. Στη συνέχεια, πρόσθεσε το άρωμα στα σημεία των σφυγμών, τα οποία έχουν περισσότερη θερμότητα και έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν την μυρωδιά περισσότερο.

Απέφυγε την τριβή στα σημεία όπου έβαλες άρωμα:

Είναι ένα λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, είναι να τρίβουν τους καρπούς μεταξύ τους αμέσως μετά το άρωμα. Το άρωμα έχει μέσα «μικρά κρύσταλλα» τα οποία έχουν την δυνατότητα να σπάνε καθώς περνά η ώρα. Αν θέλεις η μυρωδιά του αρώματός σου να αναδύεται μέσα στην ημέρα, απέφυγε την τριβή.

Ψέκασε την χτένα σου με άρωμα και χτενίσου:

Μην ψεκάζεις απευθείας άρωμα στα μαλλιά σου. Μπορεί να δημιουργηθεί ερεθισμός στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ψεκάσεις λίγο από το άρωμα πάνω στην χτένα και μετά να χτενίσεις τα μαλλιά. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά σου να μοσχοβολάνε όλη την ημέρα.