Ξυπνάτε με πονοκέφαλο; Δείτε τι φταίει...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ξυπνάτε με  πονοκέφαλο και κακή διάθεση;  Αν ναι, δείτε που μπορεί να οφείλεται αυτό, όταν μάλιστα προτού κοιμηθήκατε δεν καταναλώσατε ποσότητα αλκοόλ.
     Συνήθως ξυπνούν με πονοκέφαλο τα άτομα που πάσχουν από υπνική άπνοια, μια διαταραχή του ύπνου που χαρακτηρίζεται από επεισόδια προσωρινής διακοπής της αναπνοής. Η υπνική άπνοια διαγιγνώσκεται με τη βοήθεια ειδικής εξέτασης και καλό θα είναι αν ροχαλίζετε και κάνετε άπνοιες να επισκεφθείτε κάποιον ωτορινολαρυγγολόγο. 
     Ο πονοκέφαλος μπορεί επίσης να οφείλεται στο τρίξιμο των δοντιών το οποίο συνεπάγεται σημαντική πίεση της κάτω γνάθου.  Ο οδοντίατρος σας είναι αυτός που θα εντοπίσει τα σημάδια στα δόντια σας τα οποία θα  υποδεικνύουν ότι τα τρίζετε, ενώ κοιμάστε, χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.
    Τέλος  ο έντονος πρωινός πονοκέφαλος μπορεί να οφείλεται και σε αλλεργία από τα ακάρεα της σκόνης, τα οποία πιθανότατα βρίσκονται στο στρώμα σας ή και τα κλινοσκεπάσματα σας. Ο καλός αερισμός του σπιτιού και  η σωστή καθαριότητα μπορούν να σας βοηθήσουν, ενώ καλό θα ήταν να σας δει  κάποιος  αλλεργιολόγος.
 
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)